Jump to content

Still Nexus

Super Moderators
 • Content Count

  528
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  195 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutru

2 Followers

About Still Nexus

 • Rank
  Super-Moderator RLG

Recent Profile Visitors

75 profile views
 1. Da-i in privat numele cu care joci si parola pentru a-ti pune adminul si in momentul in care intri in cs scri in consola " setinfo _pw " si parola pe care i-ai dat-i ,sper ca te-am ajutat
 2. Am si eu o problema ,serverul imi da kick unerori ,cum e posibile =]
 3. Nume real:DanielNick cu care joci:hocus pocusVarsta [Minim 18]:am 15 dar sunt experimentat,am 9 ani de csOre jucate(link):doar ce s=a bagat sv u si as dori sa fiu admin sa ajutSTEAM (id steam):STEAM_1:0:165506638Skype ID:nu am skype,am teamspeakExperienta amxmodx:4 aniCum ai aflat de acest server?:sunt in staff deci logicOrele in care esti dispus sa stai pe server:depinde ,acm am vacanta ,in timpoul scoli nu prea o sa am timp,dar vedemAi citit regulamentul?:daDe ce vrei admin:sa ajut cu sv u si cu eventuali codatiCuvant Cheie (il gasesti in regulament) :pisica
 4. Cea mai spectaculoasa evolutie a preturilor pe piata imobiliara s-a inregistrat in Irak. Daca inaintea razboiului o casa din Bagdad nu se vindea cu mai mult de 15.000 de dolari, astazi pretul a urcat pana la 150.000 de dolari.
 5. Oasele membrelor inferioare ale unui liliac sunt atat de subtiri incat niciun liliac nu se poate folosi doar de ele pentru a se deplasa.
 6. In randul elefantilor africani, atat masculii, cat si femelele, poseda fildesi, in vreme ce la elefantii asiatici doar masculii se pot lauda cu fildesi.
 7. Stiti care sunt cei mai mari consumatori de fast-food de pe planeta? Raspunsul corect este... chinezii. 41% dintre chinezi mananca, cel putin o data pe saptamana la un restaurant fast-food. Doar 35% dintre americani fac acest lucru.
 8. Vreti sa stiti in ce tara se acorda cele mai lungi concedii? Ei bine, in Franta statul asigura angajatilor 5 saptamani de concediu pe an. Cei mai multi francezi primesc, insa, doua luni de concediu anual.
 9. Cel mai mare restaurant McDonalds se afla in... Beijing, China. Acesta se intinde pe o suprafata de 2,6 kilometri patrati si are nu mai putin de 29 de case de marcat.
 10. Numai marea piramida a lui Keops contine suficienta piatra incat sa poate fi construit un zid inalt de 50 de centimetri care sa inconjoare planeta la Ecuator.
 11. Daca vreti sa fiti in siguranta in fata unor nisipuri miscatoare, intotdeauna sa calariti un catar. Daca magarii sau caii se scufunda in nisipurile miscatoare, un catar nu o va face niciodata.
 12. Tot in La Paz, temperatura medie este de doar 10 grade Celsius. Si cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile sau Stanley, Insulele Falkland
 • Donate

  Please donate to support this community. We appreciate all donations!

  Donate Sidebar by DevFuse
×
×
 • Create New...