Jump to content

Operator

Members
 • Content Count

  1,752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30
 • Points

  0 [ Donate ]

Operator last won the day on December 25 2018

Operator had the most liked content!

Community Reputation

473 Legendă

1 Follower

About Operator

 • Rank
  Membru de onoare
 • Birthday 11/21/1997

Recent Profile Visitors

14,593 profile views
 1. Problema a fost discutata de robert si de pedobear cu eden, am inteles ca au ajuns ei la un compromis daca se poate spune asa. Cat despre webhost la enix, da pot sa imi pun si ssd(doar enixservers.ro a plecat dupa play-arena.ro) dar nu ai fost pe aici sa sti asta. Insa problema cu ssd-ul este mica. Problema este baza de date care e foarte incarcata de lucruri ce au fost implementate in trecut de portocala. Plus multe alte lucruri, rezolvarea ar fi sigura daca ar fi reinstalat forumul pus doar backup cu membrii/posturi etc. , urcate hook-urile si modulele necesare, o tema optimizata calumea si aia e.
 2. Daca ai tot acceptat te rog sa cumperi server etc. ca vad ca acceptam fara sa gandim
 3. Ideea nu e rea, insa cati dintre voi sunt in stare sa se ocupe de proiectele propuse? Bun investim si noi insa necesita implicarea voastra.
 4. Se pare ca in staff-ul asta exista doar un moderator, restul staff-ului este degeaba.
 5. respins, grad inutil , se ocupa de un concurs ceva? ok fara probleme se poate da un moderator sau chiar sa ramana user cu permisiuni pe respectiva categorie iar daca concursul decurge cum ar trebui(adica are succes) atunci va primi si moderator. locked
 6. Desi nu am crezut ca va ajunge comunitatea la 37.000+ membrii la numarul asta de servere si al succesul serverului de teamspeak. Ei bine doar cu ajutorul vostru ( persoane care activeaza sau persoane care au activat ) am ajuns la nivelul asta. Asa ca m-am documentat putin si am zis hai sa facem comunitatea un loc mai frumos prin urmatoarele aplicatii. Doresc pareri despre ele si daca sunt persoane dispuse sa ne ajute la achizitionarea lor. Trader Feedback System 2.2.10 https://invisioncommunity.com/files/file/3366-trader-feedback-system/ Fiecare user care a avut tranzactii sau a discutat cu acceasta persoana isi poate da cu parerea despre ea. Fie vorba doar de un ajutor sau de o tranzactie. Noi ca si fondatori ne vom uita la feedbackurile voastre pentru a vedea daca respectiva persoana merita sau nu sa intre in staff-ul playarena. (BIM) Forum Cover 3.0.1 https://invisioncommunity.com/files/file/8425-bim-forum-cover/\ In loc sa avem tot forumul cu bannere/reclame fie achizitionate fie parteneriate. Am zis ca un astfel de cover(care se schimba) ar fi ideal pentru comunitate. Concursuri/servere etc. pot fi promovate prin intermediul aplicatiei Trophies and Medals 2.0.3 https://invisioncommunity.com/files/file/8429-trophies-and-medals/ O premiere pentru persoanele care au vechime in comunitate, care au ajuns la un nr de topicuri/posturi/reputatie etc. Daca mai sunt propuneri va rog sa postati aici si voi lua in calcul ce este necesar
 7. Total de acord. As prefera sa implementam Medal Awards(necesita achizitionarea aplicatiei + un designer bun care sa faca iconitele) locked
 8. Aici ai mare dreptate, prefer postari/topicuri. De ce? Simplu topicuri/postari = activitate. Gresesti enorm. Crede-ma ca o aplicatie ingreuneaza mai mult forumul de cat categoria respectiva. Ideea nu e rea, insa as prefera sa fie asa forumul . Putin mai de moda veche. Putina munca sa faca un topic unde trebuie sa stie sa se exprime etc. Pe aplicatie va posta raspunsurile stric si la obicet in functie de intrebarile noastre.
 9. Ideea in sine nu este rea, insa as prefera daca poate cineva sa faca un server calumea cu panel (aplicatie pentru telefon) sa se poata juca samp si pe telefon exista deja un astfel de server iar cu o promovare a ajuns la peste 200 de jucatori zilnic. Insa tu te ocupi totul ok, sa zicem ca eu sponsorizez cu un server si ce mai e nevoie. Insa promovarea nu o voi sponsoriza eu. Daca esti dispus si tu sa investeti ok facem treaba. De vorbe ca fac ca dreg sunt satul. Comunitatea a sponsorizat nenumarate proiecte pentru n persoane iar apoi au ales fie sa plece fie si-au batut joc de munca lor si banii investiti de noi.
 10. EN: This topic will remain here, no staff member to delete it. Indirectly gametracker.lt is a trusted partner of the play-arena community romania RO: Acest topic va ramane aici, nici un membru al staff-ului sa nu il stearga. Indirect gametracker.lt este un partener de nadejde al comunitatii play-arena romania
 11. @HaLoGeK vezi daca poti face ceva
 12. Nici tu nici ei nu sunteti mai buni cu nimic, din logurile fostului server furien care a fost in comunitate si a plecat, ai avut o vina, a trebuit tu sa intri sa comentezi de felul cum este configurat un server, iar la scurt timp adu a venit cu ideea de a va da dns ul furien. De aceia am refuzat ca voi sa primiti acel dns @Adu. sa nu crezi ca am avut ceva cu tine etc. Modul cum s-au desfasurat evenimentele ma pus la gandirea ca voi chiar asta vroiati sa luati dns-ul poate nu e adevarat ci e doar o deducere insa asta am dedus si am decis. Cat despre dovezi, sunt 0 pe langa asta acea comunitate inca functioneaza si e total aiurea sa lasi reply cu link-uri. Un moderator sa cenzureze acele link-uri , @Robert raspunsul ti l-am dat eu poti inchide topicul.
 13. Acceptat, Pentru categorii faci un topic aici - http://play-arena.ro/forum/index.php?app=forums&module=forums&controller=forums&id=456 Te rog să adaugi serverul în clanul gametracker - http://www.gametracker.com/clan/playarena/ Topic închis. DNS-UL ti-l voi activa in cateva momente.
 • Donate

  Please donate to support this community. We appreciate all donations!

  Donate Sidebar by DevFuse
×
×
 • Create New...