Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

Bine ai venit pe comunitatea RealGaming Romania

Comunitatea Romania este in plina dezvoltare,lucrand la un mic proiect RPG.RealGaming.RO avand putiinta de a va pune la dispozitie quest-uri lunare,bonusuri zilnice si o multime de evenimente.Stati pe-aproape!

Invitati prietenii pentru a ne distra împreună.

REALGAMING ROMANIA - Comunitate înființată din 06.10.2019 până în prezent - Suntem o comunitate mica ,unită cu oameni seriosi si cu servere foarte bine optimizate care stă la dispoziția dumneavoastră, invită-ți prietenii la un joc de calitate!

Vrei sa faci parte din staff-ul RealGaming.ro?

Atunci nu ezita sa aplici pentru grad! Grad-ele disponibile sunt: Developer, Moderator, GFX Team, Reporter

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
M.I.M.E

SERVICIILE GOOGLE PLAY NU MAI POT FI INSTALATE IN SIGURANTA PE HUAWEI MATE 30

Recommended Posts

T
O
P
I
C

S
T
A
R
T
E
R

Faptul ca Mate 30 au venit fara serviciile Google Play preinstalate nu mai surprinde pe nimeni, insa riscurile la care se expune cineva care instaleaza aplicatiile printr-un workaround nu sunt chiar ceva de trecut cu vederea.

La scurt timp dupa lansarea terminalelor din seria Mate, un tutorial care explica o metoda de instalare a serviciilor Google fara a debloca bootloader-ul si-a facut aparitia pe net. Folosind o aplicatie numita LZplay, dezvoltata de chinezi si care are o reputatie foarte buna in China.

 

Dat fiind faptul ca Huawei a incetat sa mai dea codurile pentru deblocarea bootloaderului fiindca securitatea dispozitivului ar fi compromisa, TWRP nu mai putea fi instalat. Astfel ca singura optiune ramasa este prin intermediul acestui LZplay. Problema e ca aceasta aplicatie da dezvoltatorilor control integral asupra device-ului vostru, LZplay folosind o serie de API-uri pe care Huawei le-a ascuns in software-ul telefonului si servesc ca o ultima metoda pentru a instala serviciile Google Play pe terminale prin control total asupra acestuia. Astfel, atat cei de la Huawei cat si dezvoltatorii lui LZplay pot face orice le doreste inima pe telefonul vostru.

In acest moment, nu exista nici o varianta prin care serviciile Google sa fie instalate in siguranta pe Huawei Mate 30 sau Mate 30 Pro. Voi v-ati cumpara un Mate 30 in aceasta situatie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre RealGaming Romania

REALGAMING ROMANIA - Comunitate înființată din 06.10.2019 până în prezent - Suntem o comunitate mica ,unită cu oameni seriosi si cu un server foarte populat care stă la dispoziția dumneavoastră, invită-ți prietenii la un joc de calitate! ♦Copyright @ RealGaming 2019-2020 Orice copiere sau duplicare va fi sanctionata conform prevederilor legale

Social Links

Facebook RealGaming Join
Steam Group Join
Teamspeak Server Join
×
×
  • Create New...