Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

Bine ai venit pe comunitatea RealGaming Romania

Comunitatea Romania este in plina dezvoltare,lucrand la un mic proiect RPG.RealGaming.RO avand putiinta de a va pune la dispozitie quest-uri lunare,bonusuri zilnice si o multime de evenimente.Stati pe-aproape!

Invitati prietenii pentru a ne distra împreună.

REALGAMING ROMANIA - Comunitate înființată din 06.10.2019 până în prezent - Suntem o comunitate mica ,unită cu oameni seriosi si cu servere foarte bine optimizate care stă la dispoziția dumneavoastră, invită-ți prietenii la un joc de calitate!

Vrei sa faci parte din staff-ul RealGaming.ro?

Atunci nu ezita sa aplici pentru grad! Grad-ele disponibile sunt: Developer, Moderator, GFX Team, Reporter

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
CrypToN

[INFORMATII]-Postare probleme

Recommended Posts

T
O
P
I
C

S
T
A
R
T
E
R

Inainte de a posta o problema, te rog sa arunci o privire peste cele de mai jos. Deoarece majoritatea lumii posteaza topicuri precum "Am nevoie de ajutor, nu mai merge pc--ul", fara sa detalieze nimic, am decis sa adaugam un fel de regulament al postarilor. 

 


1. Inainte de a posta o asa-zisa "problema", rugamintea e sa cautati mai intai pe internet. Dupa ce-l stoarceti de informatii si observati ca nimic nu a ajutat, cautati si in sectiunea asta, si vedeti daca cineva a intampinat aceeasi problema si a reusit sa solutioneze sau a primit opinii pentru rezolvare, daca nu v-a folosit nici una din cele doua variante, puteti sa deschideti un topic.
2. Atunci cand deschideti un topic, in descrierea problemei oferiti cat mai multe detalii, specificati, mai exact...tot ce credeti ca e important si neimportant, orice detaliu adus ajuta intr-un fel sau altul si desigur precizati TOT ce ati incercat insa nu a avut efectul dorit. Prin chestia asta, trebuie sa intelegeti ca orice lucru care tine de partea asta, poate avea o rezolvare neasteptata; din cauza asta iubim tehnologia, corect? De altfel, va precizez mai jos un model optional prin care ati putea sa va definiti mai corect problema:

 

 

  QUOTE
Tip Software:
Windows: (ex.XP/ 7 / 8 etc....)
Soft Folosit: (ex.Vegas 11)
Problema: (Descrie in cateva cuvinte problema)
Screenshot: (E binevenit oricand, mai ales cand apare o eroare.)
Incercari pentru rezolvare: (Ceea ce ati incercat insa nu ati reusit sa solutionati)

 

 

  QUOTE
Tip Hardware:
Configuratie: (Componentele calculatorului vostru)
Durata de timp de cand intampinati problema: (In ce moment a aparut respectiva problema)
Problema: (Descrie in cateva cuvinte problema)
Simptome: (Consecinte alte problemei)
Incercari pentru rezolvare: (Ceea ce ati incercat insa nu ati reusit sa solutionati)

 

In cazul in care nu va pricepeti sau daca nu intelegeti anumite etape de rezolvare, intrebati cum se procedeaza si vi se va raspunde instant.

3. Daca solutionati singuri sau cu ajutorul unui post facut de un membru, sunteti rugati (ca sa nu spun obligati) sa precizati rezolvarea.(aveti functia de "Best Answer" pentru un raspuns bun dat de un membru) Prin asta, dati dovada ca sunteti capabili sa actionati si pe sentimentul de ajutorare reciproca, ca sa nu mai spun ca vi se face voua un bine si sunteti pusi intr-o lumina favorabila.
4. Cei care posteaza in topic-uri sunt rugati sa abordeze cu precizie problema respectivului, si sa nu faca post-uri al caror continut sa fie identic cu al celui care si-a spus opinia inaintea lui fara niciun argument adus in plus. De asemenea, post-urile de genul: "arunca calculatorul pe geam"; "ia un alt calculator", vor fi sanctionate conform regulamentului intern.
Cel mai important e sa tratati sectiunea cu seriozitate, si sa nu postati daca nu aveti nimic de zis referitor la respectiva problema.


Orice topic care nu prezinta detalii asupra respectivei probleme aparute, in ciuda faptului ca un Moderator v-a precizat asta, va fi inchis (ma refer doar la topic-urile generice: "am o problema cu Mozilla Firefox ma puteti ajuta?"); la fel se va intampla si cu topic-urile in care va incepe asa-zisul "fenomen" de off-topic.

 

5. Incercati sa fiti realisti si sa nu cereti imposibilul, si anume daca nu ati primit un raspuns in decurs de 72h e de ajuns sa dati un simplu "up" si problema voastra va urca peste celelalte fiind evidentiata.

Va rog sa evitati posturile de genul: "haide frate odata, cineva?"; "am facut topicul degeaba" s.a.m.d deoarece sunt considerate post-hunt de mine si veti fi sanctionati.

 

 

Acest regulament poate suferi modificari intre timp. Va rugam sa vizualizati acest regulament de fiecare data cand doriti sa faceti un nou topic. Bine-nteles, daca apare o alta problema maine spre exemplu, nu trebuie recitit, dar daca trece un timp bun, va rugam sa il cititi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre RealGaming Romania

REALGAMING ROMANIA - Comunitate înființată din 06.10.2019 până în prezent - Suntem o comunitate mica ,unită cu oameni seriosi si cu un server foarte populat care stă la dispoziția dumneavoastră, invită-ți prietenii la un joc de calitate! ♦Copyright @ RealGaming 2019-2020 Orice copiere sau duplicare va fi sanctionata conform prevederilor legale

Social Links

Facebook RealGaming Join
Steam Group Join
Teamspeak Server Join
×
×
  • Create New...