Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

Bine ai venit pe comunitatea RealGaming Romania

Comunitatea Romania este in plina dezvoltare,lucrand la un mic proiect RPG.RealGaming.RO avand putiinta de a va pune la dispozitie quest-uri lunare,bonusuri zilnice si o multime de evenimente.Stati pe-aproape!

Invitati prietenii pentru a ne distra împreună.

REALGAMING ROMANIA - Comunitate înființată din 06.10.2019 până în prezent - Suntem o comunitate mica ,unită cu oameni seriosi si cu servere foarte bine optimizate care stă la dispoziția dumneavoastră, invită-ți prietenii la un joc de calitate!

Vrei sa faci parte din staff-ul RealGaming.ro?

Atunci nu ezita sa aplici pentru grad! Grad-ele disponibile sunt: Developer, Moderator, GFX Team, Reporter

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Leaderboard

 1. VoVo

  VoVo

  Ex Staff


  • Points

   13

  • Content Count

   300


 2. Mafie

  Mafie

  Membru


  • Points

   8

  • Content Count

   51


 3. CrypToN

  CrypToN

  Administrators


  • Points

   5

  • Content Count

   113


 4. Xe Paul

  Xe Paul

  Developer


  • Points

   3

  • Content Count

   74Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/07/2019 in all areas

 1. 1 point
  Imi place dar ai gresit numele comunități.
 2. 1 point
 3. 1 point
  Acceptat pm cu datele pe forum sau pe fb Paul Pj t/c
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
  190 , ba partea buna stim sa numaram
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  Revin cu edit dupa ora 2 cand scap de la liceu
 21. 1 point
  Hardware Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, spre deosebire de software, care este partea logică - cea care comandă Hardware-ul prin intermediul unor programe (aplicații,sisteme de operare si drivere) - şi de datele asupra cărora operează respectivul sistem de calcul. Termenul este un cuvant englez care se pronunță aproximativ 'hard-uer' şi se traduce uzual cu echipament solid sau şi cu articole de fierărie (de menaj). Hardware este ansamblul elementelor fizice si tehnice cu ajutorul cărora datele se pot culege, verifica, prelucra, transmite, afişa şi stoca, apoi suporturile de memorare (dispozitivele de stocare) a datelor, precum şi echipamentele de calculator auxiliare - practic, toate componentele de calculatoare şi rețele de calculatoare concrete, tangibile.
 22. 1 point
  Software Prin software, soft sau rareori si ,,logicial" se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau şi cumpărat din comerț de-a gata. Prin contrast, cuvântul hardware deaemnează partea fizică a calculatorului sau a sistemului informatic respectiv. În general, pentru a funcționa, un sistem informatic are nevoie de ambele componente, în plus şi datele care trebuiesc prelucrate. Uneori şi aceste date sunt considerate a face parte din software. Componenta software poate include toată gama de produse de programare, uzual formată din sistem de operare, drivere şi programe de aplicație. În anumite cazuri speciale părți din software se înglobează din construcție în hardware - prin folosirea de circuite integrate preprogramate. În unele domenii, prin software se înțeleg în primul rând datele cu care lucreaza aparatele sau calculatoarele, cum ar fi imaginile digitalizate, sunete sI piese muzicale, clipuri video şi multe alte date asemănătoare. În caz extrem, până şi purtătorii fizici de date sau "mediile" sunt considerate a fi "software", ca de exemplu discurile optice de tip CD şi DVD, casetele video VHS, casetele audio ş.a. Un termen înrudit dar distinct este firmware-ul, numit si microprogram sau microcod.
 23. 0 points

Despre RealGaming Romania

REALGAMING ROMANIA - Comunitate înființată din 06.10.2019 până în prezent - Suntem o comunitate mica ,unită cu oameni seriosi si cu un server foarte populat care stă la dispoziția dumneavoastră, invită-ți prietenii la un joc de calitate! ♦Copyright @ RealGaming 2019-2020 Orice copiere sau duplicare va fi sanctionata conform prevederilor legale

Social Links

Facebook RealGaming Join
Steam Group Join
Teamspeak Server Join
×
×
 • Create New...