Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

Bine ai venit pe comunitatea RealGaming Romania

Comunitatea Romania este in plina dezvoltare,lucrand la un mic proiect RPG.RealGaming.RO avand putiinta de a va pune la dispozitie quest-uri lunare,bonusuri zilnice si o multime de evenimente.Stati pe-aproape!

Invitati prietenii pentru a ne distra împreună.

REALGAMING ROMANIA - Comunitate înființată din 06.10.2019 până în prezent - Suntem o comunitate mica ,unită cu oameni seriosi si cu servere foarte bine optimizate care stă la dispoziția dumneavoastră, invită-ți prietenii la un joc de calitate!

Vrei sa faci parte din staff-ul RealGaming.ro?

Atunci nu ezita sa aplici pentru grad! Grad-ele disponibile sunt: Developer, Moderator, GFX Team, Reporter

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Resurse si Tutoriale Jocuri

Sign in to follow this  

Aici gasiti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, cum ar fi tutoriale, Plugin-uri, Addons-uri, Harti, Skinuri etc...

Subforums

 1. Counter-Strike: Global Offensive

  Resurse si Tutoriale: Counter-Strike:Global Offensive - Addons-uri CS:GO, Plugin-uri CS:GO, Skin-uri CS:GO, Harti CS:GO

  17
 2. Counter-Strike 1.6

  Resurse si Tutoriale: Counter-Strike 1.6- Download CS 1.6 Addons-uri CS 1.6, Coduri CS 1.6, Skinuri CS 1.6, Harti CS 1.6.

  43
 3. Minecraft

  Resurse si Tutoriale Minecraft- Pluginuri si Moduri, Aici puteti afla informatii / noutati despre acest joc Minecraft, dar puteti cere si ajutor. 

  5
 4. Apex Legends

  Apex Legends este un shotter battle royale gratuit, plin de lucruri de deblocat, cu o lista din ce in ce mai mare de personanje legendare conturate in cele mai mici detalii, dar si cu abilitati grandicioase.

  • No posts here yet
 5. PUBG

  PLAYERUNKINOWN'S BATTLEGROUNDS - PUBG: este un joc olinde de tip first person shotter FPS care este disponibil pe consola Xbox One dar si pe PC.

  2
 6. Dota 2

  Dota 2 este un joc video multiplayer online de lupta (MOBA) in care doua echipe de cinci jucatorii concureaza pentru a distruge colectiv o structura mare aparuta in echipa adversa cunoscuta sub numele de ''Ancient''

  3
 7. SA:MP

  SA:MP (San Andreas Multiplayer) este un mod multiplayer pentru Grand Theft Auto: San Andreas care permite jucatorilor sa joace unul impotriva celuilalt online prin Internet sau LAN.

  • No posts here yet
 8. League of Legends

  Forum, Tutoriale video, Probleme rezolvari - League of Legends LoL este un joc online competitiv cu ritm alert care combina viteza si intensitatea unui joc RTS cu elemente de RPG.

  • No posts here yet
 9. Alte Jocuri

  Aici veti posta resurse si tutoriale pentru alte jocuri care nu se afla in categoriile anterioare.

  • No posts here yet

0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Start the first topic
Sign in to follow this  

Despre RealGaming Romania

REALGAMING ROMANIA - Comunitate înființată din 06.10.2019 până în prezent - Suntem o comunitate mica ,unită cu oameni seriosi si cu un server foarte populat care stă la dispoziția dumneavoastră, invită-ți prietenii la un joc de calitate! ♦Copyright @ RealGaming 2019-2020 Orice copiere sau duplicare va fi sanctionata conform prevederilor legale

Social Links

Facebook RealGaming Join
Steam Group Join
Teamspeak Server Join
×
×
 • Create New...