Welcome to Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!LOGINREGISTER
 1. ADMINISTRAȚIE / DEZVOLTARE

  1. Zona Administrativă

   Zona destinată în special persoanelor care dețin un grad în cadrul comunității, precum și celor care doresc să se alăture.
   Recomandăm vizitarea secțiunii "Anunțuri Administrative" pentru a fi la curent cu eventualele schimbări ce vor avea loc.

  2. 77
  3. Dezvoltare Utilizatori

   În această secțiune sunt incluse modificările la contul dvs .; prezentările membrilor forumului, reclamațiile asupra celor care încalcă regulile, precum și aplicațiile făcute de utilizatori pentru a intra în personal.

  4. 686
  5. Asistență Servere

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dvs., în comunitatea RealGaming, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul dvs.

  6. 173
  7. 2
  8. REALGAMING COMMUNITY - GAMETRACKER.COM CLAN   (108 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c

  9. TehnicHost SRL Partener RealGaming   (459 visits to this link)

   bsPCrdM.jpg

 2. SERVERE PUBLICE

  1. 4
  2. 21
 3. Servere SA:MP

  1. Informatii / Anunturi / Regulamente

   Aici vor fi postate informatii, anunturi si regulamente ce tin de  serverul de SA:MP.

  2. 7
  3. 5
   • No posts here yet
 4. PROIECTE COMUNITATE

  1. 5
  2. CS 1.6 - Clan Zone

   Doreşti un forum pentru clanul tău ? Aici este locul potrivit

  3. 5
   • TyZu
  4. RLG - Paparazzi

   Printr-un simplu mod, expunem adevărata față a unor comunități care plagiază/ofensează alte comunități.

   • No posts here yet
 5. CATEGORIA GENERALĂ

  1. Design Grafic

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

  2. 179
  3. Socializare

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

  4. 2,372
  5. Gaming Zone , Multimedia & Tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

  6. 646
  7. Magazin Virtual

   Vrei să vinzi / cumperi / schimbi ceva și nu reușești? Nu garantăm vinderea sau cumpărarea imediată a produsului ! Și nu ne asumăm vina pentru o eventuală țeapă primită ! Tot ceea ce vă putem oferi este un intermediar de încredere.

  8. 15
 6. ARHIVA GENERALA

  1. 1,015
 • Support with like

 • Linkuri Utile