Welcome to Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!LOGINREGISTER

CrypToN

Manager Community
 • Content Count

  2,417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by CrypToN

 1. Autovehiculul este un vehicul echipat cu motor în scopul deplasării pe drum. Troleibuzele și tractoarele rutiere sunt considerate autovehicule. Mopedele, vehiculele care se deplasează pe șine, denumite tramvaie, tractoarele folosite în exploatările agricole și forestiere, precum și vehiculele pentru efectuarea de servicii sau lucrări, care se deplasează numai ocazional pe drumul public, nu sunt considerate autovehicule. La începutul anului 2010, în lume erau mai mult de un miliard de autovehicule, cu excepția vehiculelor de teren și a mașinilor grele de construcție.[1] Statistica la nivel global de vehicule pe cap de locuitor în 2010 a fost de 148 de vehicule la 1000 de persoane. În Statele Unite ale Americii pentru anul 2014 s-a înregistat cel mai mare număr de autovehicule (258 milioane) din lume. Numărul de vehicole pe cap de locuitori în SUA este, de asemenea, este cel mai mare din lume, cu 769 de vehicule la 1000 de persoane. China este a doua țară cu cel mai mare număr de autovehicole din lume, cu puțin peste 78 de milioane de vehicule, iar în 2009 a devenit cea mai mare piață auto din lume.
 2. CrypToN

  Cerere admin | sNk.

  Respins.
 3. CrypToN

  Portofoliu qiNNIenerkY

  Frumos, GG,kw
 4. Comunitatea RealGaming România tinde să vă ureze în această mare zi, sărbători fericite alături de cei dragi, liniște și pace în această frumoasă zi și multă, multă sănătate! Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături mereu! Crăciun fericit!
 5. CrypToN

  Server CS1.6 Spre administrare

  Momentan nu mai oferim servere spre administrare. T/C
 6. CrypToN

  dolarul

  Ai gresit sectiunea.
 7. CrypToN

  ---

  jgkg,
 8. CrypToN

  ---

  hj hhvb
 9. CrypToN

  ---

  vnghn
 10. CrypToN

  ---

  ggbbtg
 11. CrypToN

  ---

  tyhhy
 12. CrypToN

  ---

  hj hn
 13. CrypToN

  ---

  uik
 14. CrypToN

  ---

  fhn
 15. CrypToN

  ---

  add
 16. CrypToN

  ---

  asda
 17. CrypToN

  ---

  asda
 18. CrypToN

  ---

  asd
 19. CrypToN

  ---

  asd
 20. CrypToN

  ---

  dasda
 21. CrypToN

  ---

  asdas
 22. CrypToN

  ---

  asdas
 23. CrypToN

  ---

  asfddas
 24. CrypToN

  ---

  dasas
 25. CrypToN

  ---

  dfgd